Καλώσηρθατε english | italiano | ελληνικά
 
μάθετε για διαθεσιμότητα, τιμές και κρατήσεις
όνομα: άφιξη:
  select date
email: νύχτες: άτομα:
καθαρισμός    υποβολή  
+ Επικοινωνία
 
 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
 

Καλωσήρθατε στο ξενοδοχείο ΟΑΣΙΣ
Με θέα το νησί Σκορπιός του Α. Ωνάση, 100 μέτρα από τη θάλασσα και ένα χιλιόμετρο από το κέντρο του κοσμοπολίτικου Νυδριού στη Λευκάδα, το ξενοδοχείο Oasis σας υπόσχεται ευχάριστη διαμονή σε φιλόξενο και εξαιρετικά άνετο περιβάλλον.

Το ξενοδοχείο Oasis λειτουργεί από το 1990 στην ωραιότερη θέση του Περιγιαλίου - Νυδριού, με άμεση πρόσβαση στη θάλασσα και με τις συνεχείς του ανανεώσεις προσφέρει στον φιλοξενούμενο άνετη και ευχάριστη διαμονή.

ΜΗΤΕ : 0831Κ012Α0006701

Το trivago βραβείο μας δείχνει πόσο ικανοποιημένοι ήταν οι επισκέπτες μας με την παραμονή τους
Top Hotels Περιγιάλι
  Το νησί
Η ανεπανάληπτα γραφική Λευκάδα συνδέεται με την ηπειρωτική Ελλάδα μέσω πλωτής γέφυρας. Μαζί με τα κοντινά νησάκια Σκορπιό, Μαδουρή, Καστό, Κάλαμο και Σπάρτη αποτελούν ένα νομό με πρωτεύουσα τη Λευκάδα.

Το νησί προσεγγίζεται εύκολα με αυτοκίνητο μέσω Πρεβέζης, αλλά και μέσω του διεθνούς αεροδρομίου του Ακτίου με καθημερινά δρομολόγια με την Αθήνα...

συνέχεια

Θυμηθείτε
Για τις καλύτερες μας τιμές και άψογη εξυπηρέτιση κάντε την κράτηση σας για Απρίλιο έως Ιούνιο και Σεπτέμβριο - Οκτώβριο. Η Λευκάδα είναι εξίσου όμορφη όλο το χρόνο και σας περιμένει με πιο ηρέμους, οικογενειακούς ρυθμούς άνοιξη, αρχές καλοκαιριού και φθινόπωρο!
Λευκάδα